Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Minnetonka

Sinds 1946 maakt Minnetonka furore omwille van hun op traditionele wijze vervaardigde schoenen in Amerikaanse stijl. Mocassins, boots of slippers van Minnetonka zijn stuk voor stuk klassiekers met authentieke accenten die ook in jóuw schoenenkast niet mogen ontbreken. Wij hebben een zeer ruime collectie aan Minnetonka's! Bestel eenvoudig jouw Minnetonka schoenen online of kom langs in één van onze winkels.

Minnetonka mocassins, boots en slippers voor dames online kopen

Voor de dames zijn er Minnetonka laarzen, Minnetonka mocassins en enkellaarsjes in mooie natuurlijke kleuren. Voor de kids zijn er schattige kinderlaarzen met dezelfde 'look and feel' als de grote modellen. Dit seizoen verwachten wij de bekende Minnetonka boots ook in opvallende kleuren.

Het geheim van Minnetonka

Het geheim van deze klassieke Amerikaanse schoenen zit in het handvervaardigde aspect. Bij de meeste moderne schoenen wordt het bovenwerk aan de zool genaaid of gelijmd. Bij de originele vervaardigingswijze, die Minnetonka toepast voor al hun laarzen en schoenen, is de zool en de zijkant van de schoen één geheel. Hierdoor volgt de gehele schoen soepeltjes alle bewegingen van de voet. In de Minnetonka schoenen wordt alleen plantaardig geverfd leer van topkwaliteit verwerkt. Meer achtergrond informatie over het ontstaan van Minnetonka vind je op hun eigen website: www.minnetonkamoccasin.com/history.

Minnetonka damesschoenen
Minnetonka kinderschoenen voor meisjes