Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Mitica

Mitica Venezia is Italiaans schoenenmerk uit, je raadt het al, Venetië. De stijlvolle damesschoenen hebben een luxe look die we vaak terug zien bij merken van Italiaanse bodem. Dit komt door de combinatie van rijke materialen en unieke designs. Bekijk nu de nieuwste collectie boots, sneakers en instappers.

Mitica Venezia

In jaren '60 zag Mitica het levenslicht. Aan de oevers van de Brenta rivier werd de schoenenfabriek opgericht in een gebied dat later zou uitgroeien tot een invloedrijk district wat schoenmode betreft.
De schoenen werden ontzettend snel populair en zijn dat tot de dag van vandaag gebleven.

Mitica dat in handen is van de Masiero familie blijft trouw aan haar tradities en geschiedenis maar blijft daarentegen wel innoveren en maakt gebruik van de productie technieken. Dit is iets dat flink afsteekt bij de meeste traditionele Italiaanse schoenmerken. We zien namelijk vaak dat oudere merken aan oude gebruiken vast blijven houden, iets dat weliswaar erg authentiek is maar niet altijd efficiënt of duurzaam.

Mitica online bestellen

Bij ons in de webshop vind je de nieuwste collectie Mitica schoenen voor dames. Wanneer je jouw nieuwe mooie schoenen op werkdagen voor 16:00 besteld, zorgen wij dat we ze nog dezelfde dag versturen. Je kunt dan de volgende dag al genieten van je bestelling.

Je kunt natuurlijk ook wachten met bestellen tot de sale. De keuze is dan wat minder maar wanneer je geluk hebt vind je wel een paar Mitica damesschoenen met korting tot wel 40% in jouw maat. Voor het Mitica Venezia sale overzicht klik je hier.

Wil je meer informatie over de collectie of heb je een andere brandende vraag? Stel deze gerust aan onze klantenservice! Ze zijn te bereiken via email info@mooieschoenen.nl, telefoonnummer 0346-744029 of social media zoals Facebook en Twitter.