Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Panama Jack

Panama Jack boots zijn al jaren hetzelfde en dat is om een reden: never change a winning team. De stevige schoenen voldoen volledig aan de verwachtingen en gaan lang mee. Ze zijn nu online bij ons te koop.

Panama Jack schoenen bestaan al bijna 25 jaar. Met de slogan “Created to Walk” en de wens iets nieuws te brengen in de schoenenwereld is Panama Jack Shoes in 1989 ontstaan. De gedachte achter het merk Panama Jack is een natuurlijke levensstijl en avontuur van het dagelijkse leven. Panama Jack schoenen zijn mooie basics met een stoere look en hebben bovendien een perfecte pasvorm, je kan er eindeloos op lopen. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer wat gemakkelijk te onderhouden is en tegen een stootje kan, absolute kwaliteitsschoenen.
In onze winkels verkopen we de basics al sinds de beginperiode. De trouwe schare fans die eens in de zoveel tijd z’n classics komt ‘verversen’ bewijst dat de Panama Jack boots en schoenen hun geld meer dan waard zijn.

Panama Jack herenschoenen

In ons assortiment vind je vooral de 0302, 0202, 0301 en de 0201 voor heren. Deze Panama Jack herenschoenen zijn de absolute toppers uit het assortiment en het gehele jaar verkrijgbaar.

Panama Jack online kopen

Bestel eenvoudig jouw Panama Jack schoenen online of kom langs in één van onze winkels. Alleen bij MooieSchoenen.nl worden je nieuwe schoenen supersnel geleverd en heb je de beste persoonlijke service. Niet goed? Geld terug! Dat geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

Shop Panama Jack herenschoenen