Klantbeoordeling (9.5/10)
Op werkdagen voor 20:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Bezorgd waar en wanneer je wilt
€ 0,00(0)0

Red-Rag kinderschoenen

Red-Rag kinderschoenen voor jongens en meisjes zijn goed vertegwoordigd in onze kinderschoenen collectie. Van fijne laarsjes voor meisjes tot stevige schoenen met bumpzool voor jongens: Red-Rag is van alle markten thuis. De nieuwste collectie is nu bij ons verkrijgbaar.

Red-Rag kinderschoenen zijn schoenen, maar net een beetje anders dan anders. Met oog voor mode en gevoel gemaakt. Altijd net een stapje verder, andersom denkend. Opvallende ontwerpen, kleurrijk, stoer en eigenwijs met een brutale, creatieve blik. Dat vertaalt zich ieder seizoen in een ongewone, maar draagbare collectie Red-Rag schoenen. Het eigenzinnig Nederlands schoenlabel bestaat al sinds 2004. Ieder seizoen heeft de collectie een nieuw thema. Bekijk snel de nieuwe winter 2016 collectie!

Red-Rag winter 2016

Thema van de nieuwe 2016 wintercollectie is de kermis. Voor iedereen is er keus. Stoere jongens, dansende meisjes. De carrousel kan gaan draaien. De collectie is onderverdeeld in een sportieve look, een casual lijn en voor de aller-hipste meiden een fashion collectie allemaal met prachtige eigen prints en labeling. De Red Rag schoenen stralen het enthousiasme en energie uit die op een kermis vanzelfsprekend is!

Op de schoenen is de authentieke Red-Rag labeling met opvallend eigen stikwerk niet meer weg te denken. Mooie handgemaakte hippe sandalen, stoere laarsjes en stevige Red-Rag classics voor coole boys.

Shop alle Red-Rag kinderschoenen voor meisjes
Shop alle Red-Rag kinderschoenen voor jongens