Klantbeoordeling (9.5/10)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Bezorgd waar en wanneer je wilt
€ 0,00(0)0

Rehab Footwear

Rehab footwear is een Nederlands schoenenlabel dat schoenen produceert met een cheeky twist. Het is goed mogelijk dat je de schoenen kent van Jan Dulles (zanger 3 J's), Charly Luske of Ben Saunders. De nieuwe Rehab collectie is nu bij ons verkrijgbaar.

Rehab is een jong merk uit eigen land. Ze maken stoere, inspirerende schoenen om trots op te zijn. Rehab schoenen zijn een mix van smaken en invloeden die ervoor zorgen dat de collectie niet in een typisch hokje past. Geklede booties met sportinvloeden, trendy leer-lak combinaties, alles is mogelijk bij Rehab schoenen. Een ding hebben alle Rehab schoenen gemeen, er worden alleen kwalitatief hoogwaardige materialen in verwerkt en ze worden met liefde gemaakt. Bestel jouw paar vandaag nog online bij MooieSchoenen.nl.

Rehab schoenen - coloring the world

Rehab: "De zon komt door de wolken tevoorschijn en vogels fluiten weer. De wereld is mooi en vredig. Elke dag is weer een wonder, genieten daar gaat het om. Dat is de reden waarom wij de wereld willen kleuren met onze schoenen. Deel je geluk met iedereen om je heen en doe met ons mee, het is tijd voor Rehab Footwear! Ons designteam blijft eigenzinnige, karakteristieke, unieke schoenen ontwikkelen met veel kleur, prachtige prints en mooie, soepele leersoorten. Rehab schoenen geven kleur aan de wereld zoals geen ander ooit gedaan heeft." Bekijk snel de nieuwste collectie!

De allermooiste Rehab schoenen online bestellen?

In onze shop vind je de meest originele Rehab schoenen! Bestel ze snel en eenvoudig online of kom langs in één van onze winkels.

Rehab schoenen voor heren