Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Rehab schoenen

Rehab Tootwear is een Nederlands schoenenlabel dat schoenen produceert met een cheeky twist. Het is goed mogelijk dat je de Rehab schoenen kent van Jan Dulles (zanger 3 J's), Charly Luske of Ben Saunders. De nieuwe collectie herenschoenen is wederom zeer herkenbaar en vanaf nu bij ons verkrijgbaar in de webshop en fysieke winkels.

Het schoenenmerk Rehab is een jong, dynamisch en komt uit eigen eigen land! Ze maken stoere, inspirerende schoenen om trots op te zijn. Rehab schoenen zijn een mix van smaken en invloeden die ervoor zorgen dat de collectie niet in een typisch hokje past. Geklede booties met sportinvloeden, trendy leer-lak combinaties, alles is mogelijk bij Rehab Footwear. Een ding hebben alle Rehab schoenen gemeen, er worden alleen kwalitatief hoogwaardige materialen in verwerkt en ze worden met liefde gemaakt. Bestel jouw paar vandaag nog online bij MooieSchoenen.nl en maak zo jouw stijlvolle outfit af.

Rehab schoenen - coloring the world

Rehab: "De zon komt door de wolken tevoorschijn en vogels fluiten weer. De wereld is mooi en vredig. Elke dag is weer een wonder, genieten daar gaat het om. Dat is de reden waarom wij de wereld willen kleuren met onze schoenen. Deel je geluk met iedereen om je heen en doe met ons mee, het is tijd voor Rehab Footwear! Ons designteam blijft eigenzinnige, karakteristieke, unieke schoenen ontwikkelen met veel kleur, prachtige prints en mooie, soepele leersoorten. Rehab schoenen geven kleur aan de wereld zoals geen ander ooit gedaan heeft." Bekijk snel de nieuwste collectie!

De allermooiste Rehab schoenen online bestellen?

In onze shop vind je de meest originele Rehab schoenen! Je kunt ze uiteraard online bij ons bestellen. Wanneer je jouw nieuwe Rehab's op werkdagen voor 16:00uur bestelt dan heb je ze de volgende dag al in huis. Wil je ze toch liever eerst passen? Dan ben je natuurliijk ook welkom in onze winkels in Maarssen (naast Utrecht). De winkels zijn ook op zondag geopend en parkeren is helemaal gratis.

Rehab schoenen voor heren

Rehab schoenen sale

Twee keer per jaar houden wij een grote Rehab uitverkoop. Tijdens deze sale periode maakt de oude collectie plaats voor de nieuwe collectie. Als je uit bent op een paar Rehab schoenen met korting kun je dan je slag slaan. Niet alle modellen gaan in de uitverkoop en maten die op zijn kunnen ook niet bijbesteld worden. Houdt dus wel het OP=OP principe in het achterhoofd als je wacht op de sale.


› Rehab sale overzicht