Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Blackstone sale

Blackstone schoenen met korting vind je in onze outlet. Tijdens de sale wordt deze outlet aangevuld met afgeprijsde schoenen voor heren, dames en kinderen. Omdat uitverkochte Blackstone schoenen tijdens de sale niet nabesteld kunnen worden zul je wel rekening moeten houden met de OP=OP vuistregel. 

Blackstone sale dames

Voor stoere damesschoenen met korting van Blackstone zit jij in onze outlet aan het goede adres. Tijdens de wintersale vind je onder andere gevoerde boots uit de QL lijn terug van luxe materialen. Tijdens de zomersale ruimen we onder andere de dames sneakers op waarbij je kunt rekenen op een fijne korting. De korting kan uiteindelijk oplopen naar 50% maar hier op wachten brengt wel een risico met zich mee. Blackstone dames schoenen die je in de sale terug vindt kunnen namelijk niet nabesteld worden. Wil je een overzicht met alleen de damesschoenen sale van Blackstone? Dan kun je de filters gebruiken of hier klikken.

Blackstone sale heren

Uiteraard gaan ook de herenschoenen van Blackstone mee met de opruiming. Voor mannen vind je dan ook de stoerste boots terug in de sale. Het leuke aan Blackstone is ook dat de kinderschoenen een vertaling zijn van schoenen voor volwassen, dus voor een zo vader zo zoon look zit je goed in de outlet van dit iconische Nederlandse merk. Gevoerd of ongevoerd tijdens het najaar? Canvas of leer tijdens de zomer? De keuzes zijn lastig genoeg en we hopen dat de korting tijdens de uitverkoop het toch wat makkelijk maakt! Om rechtstreeks naar alle herenschoenen te filteren kun je ook hier klikken.

Kinderschoenen sale van Blackstone

Zoals je hier boven kunt lezen zijn de kinderschoenen van Blackstone vaak een mooie vertaling van de schoenen voor volwassenen. Dit houdt ook in dat je hierbij dezelfde topkwaliteit kunt verwachten. Een stevige zool, kwalitatief goed leer en duurbare voeringen zijn bij de kinderschoenen ook de standaard. Veel van de boots en sneakers zijn tevens unisex te dragen, dat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor zowel meisjes als jongens. Scoor jouw Blackstone kinderschoenen met korting daarom snel want tijdens de uitverkoop vliegen ze deur uit en voor je het weet loopt iemand anders het schoolplein onveilig te maken op schoenen die jouw zoon of dochter minimaal net zo goed hadden gestaan!