Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

EB Shoes

EB Shoes is een van de vele goede kinderschoenen fabrikanten uit Italië. Het merk is bedacht door de beroemde Santoni familie dat trouw blijft aan de streek van oorsprong. De vrolijke designs in combinatie met de Italiaanse kwaliteit maken de schoenen een ideale keuze voor alle kids.

EB Shoes Italy: kinderschoenen van Italiaanse makelij

In 1976 kreeg Franco Santoni het idee om kinderschoenen te gaan maken. De Italiaanse schoenenontwerper was pas 23 maar dankzij zijn vaardigheden en de opkomende kinderschoenen sector in de streek Fermo wist Santoni zich al snel op te werken tot een belangrijke kinderschoenen producten. Vandaag de dag vindt de productie onder leiding van Andrea Santoni geheel trouw aan de basis filosofie van het merk, nog steeds plaats in dezelfde streek, met alle kwaliteitseisen die vroeger ook aan de schoenen gesteld werden. Meer informatie over de historie van EB vind je op de eigen website: http://www.ebitaly.com/en/brand/#

EB kinderschoenen online bestellen bij MooieSchoenen.nl

Sinds AW2017 (winter seizoen 2017) zijn de kinderschoenen van EB Shoes ook in onze webshop te koop. Wanneer je de nieuwe kinderschoenen op werkdagen voor 16:00 bestelt, dan zorgen wij ervoor dat ze nog dezelfde dag verzonden worden. Aangezien we met PostNL leveren betekent dit dat je jouw pakket dan meestal al de volgende dag in huis hebt! En mocht je nog vragen hebben over de schoenen of jouw bestelling dan zit onze klantenservice klaar om ze beantwoorden.

Zoek je naar EB Shoes kinderschoenen met korting? Dan heb je kans om tijdens de uitverkoop je slag te slaan. Het EB Shoes sale overzicht vind je hier.