Klantbeoordeling (9.6/10)
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Bezorgd waar en wanneer je wilt
€ 0,00(0)0

Shoesme kinderschoenen

Shoesme kinderschoenen voor jongens en meisjes zijn uiteraard bij ons verkrijgbaar. Het merk staat bovenaan de voedselketen wat betreft babyschoentjes en eerste stapschoentjes en dat is niet voor niets. Met lijnen als de Baby-Proof, Walk-Proof en Run-flex zitten alle kids helemaal goed bij Shoesme.

Shoesme voor de kleintjes

Shoesme is groot (gigantisch!) in kleine maatjes. Shoesme kinderschoenen worden in Nederland ontwikkeld. De aandacht voor detail is groot. Alle modellen, designs en zolen zijn dan ook ontworpen door Shoesme. Het succes danken ze aan de specialisatie in baby-, peuter- en kleine kinderschoenen. Shoesme kinderschoenen is daarin toonaangevend en ze streven ernaar dat ook altijd te blijven. Zo is iedereen verzekerd van een mooie en hoogwaardige collectie. Bekijk snel de nieuwste collectie! Bekijk ook vooral de supergave Shoesme RunFlex sneakers, de meest flexibele sneaker ooit!

Shoesme concepten

De belangrijkste Shoesme concepten zijn Baby-Proof en Walk-Proof. Baby-Proof is ontwikkeld voor de allerkleinsten. Deze volwaardige Shoesme babyschoentjes zijn zacht, soepel en voorzien van een speciaal antislipzooltje. Walk-Proof is voor de al lopende hummeltjes, deze Shoesme kinderschoenen zijn bij uitstek geschikt om vlot te leren lopen, rennen en springen. Het design van de loopzool met de diagonale buigzone is kenmerkend voor deze groep, hierdoor gaat het lopen als vanzelf. Voor de grotere kids is er Shoesme Trend Proof. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit super hippe Shoesme kinderschoenen waarmee je zoon of dochter flitsend alle schoolgangen doorloopt.

Wij zijn een Shoesme Premium dealer, daar zijn we reuze trots op want dat word je alleen als je een grote collectie aanbiedt én de juiste vakkennis in huis hebt.

Shoesme kinderschoenen online kopen

De nieuweste lente en zomer 2018 collectie is nu verkrijgbaar! In onze shop vind je de allerleukste Shoesme kinderschoenen! De getoonde voorraad is realtime en we leveren supersnel. Bestel eenvoudig jouw Shoesme schoenen online of kom langs in onze kinderspeciaalzaak.

Shop alle Shoesme kinderschoenen voor meisjes
Shop alle Shoesme kinderschoenen voor jongens
Shop alle Shoesme Babyproof Soft