Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Stokton sneakers

Stokton schoenen is een merk met een duidelijke visie: niemand maakt zulke mooie Italiaanse schoenen als de Italianen zelf! Sinds de oprichting in 1978 heeft het in Toscane gevestigde bedrijf zichzelf ontwikkeld en verbeterd, zonder de trends uit het oog te verliezen. Na succesvolle lanceringen van bootschoen tot ballerina lanceerde Stokton de "sport-chic sneaker", een damesschoen om verliefd op te worden! Dit seizoen zijn ook de heren niet vergeten. bekijk daarom snel de nieuwste collectie!

Stokton sneakers: 100% made in Italy!

Bij de keuze van de leerlooierij, zolen producent en alle andere onderdelen tot het garen voor de stiksels toe selecteert het familiebedrijf met bijzonder veel zorg haar leveranciers. Door de duurzame samenwerking met haar Italiaanse zusterbedrijven kan Stokton met trots zeggen dat ze 100% in Italië zijn gemaakt. Heel belangrijk daarbij is dat de evolutie van productieprocessen de kwaliteit van de schoenen altijd ten goede komen. Dat zie je terug in het design van onze prachtige collectie Stokton sneakers!

Stokton schoenen online kopen

Ben je ook verliefd geworden op de mooie Stokton sneakers? Je kunt ze op MooieSchoenen.nl gemakkelijk en veilig online kopen! Verzending is gratis vanaf €40.00 euro en als je op werkdagen voor 16.00 bestelt worden de schoenen nog de zelfde dag verzonden. Neem snel een kijkje in onze webshop!


>Shop Stokton damesschoenen
>Shop Stokton herenschoenen