Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Superga sneakers

Het Italiaanse Superga bestaat al meer dan 100 jaar. De zomerse sneakers en gympen zijn ontzettend herkenbaar en sinds een aantal jaar ontzettend populair. Onder andere Scarlett Johanson, Kendall Jenner en Katie Holmes zijn op de linnen damessneakers gespot. De laatste collectie is nu bij ons verkrijgbaar.

Superga: super famous!

In het Italiaanse Turijn zag Superga in 1911 het levenslicht. De schoenen met zolen van gevulkaniseerd rubber werden al snel een hit. Na de tweede oorlog had Superga nog maar een doel voor ogen:  hoogwaardige schoenen aan de man te brengen. Op de dag van vandaag kunnen we zeggen dat dit zeer goed is gelukt! Vele Celebreties zoals de eerder genoemden maar ook Dakota Fanning, Abbey Lee, Elisabeth Olsen en Emma Watson dragen de sneakers. Misschien wel het meest interessante feitje:  John Lennon en Yoko hebben ook ooit een shoot gedaan met Superga sneakers aan!

Het fijne aan de gympen is dat ze super gemakkelijk te combineren zijn met jouw outfits, of je nu gaat voor een jeans of rokje. En wanneer jij jouw gympen op werkdagen voor 16:00uur bestelt, dan worden ze nog dezelfde avond via PostNL verzonden. Normaal gesproken heb je ze dan al morgen in huis!