Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Timberland

Timberland schoenen hebben geen introductie nodig. De schoenen en boots zijn ontzettend populair in alle "scenes" en culturen. Onder de celebs zijn onder andere Adrian Grenier, Rihanna, Jay-Z, Usher, Elijah Wood, Liam Hemmsworth, Shar Jackson en Jermaine Dupri recentelijk op een paar Timberland boots gespot. Naast heren- en damesschoenen is ook de kinderschoenen collectie ruim aanwezig op MooieSchoenen.nl.

De geschiedenis van Timberland

Timberland schoenen hebben eigenlijk geen uitleg meer nodig, omdat we toch wat willen vertellen over dit bijzondere merk hieronder de geschiedenis in het (heel) kort:

1952: Elke reis heeft een begin. Die van Timberland begint wanneer Nathan Swartz zich inkoopt in de Abington Shoe Company. Hij leert hoe hij schoenen moet maken en bedenkt manieren om ze te verbeteren.

1973: De Timberland® bergschoen wordt geïntroduceerd. Deze staat voor robuuste duurzaamheid en uitzonderlijk vakmanschap. En doet dat nog steeds. Meer dan 35 jaar later zijn ze nog steeds actueel, overal ter wereld, in alle lagen van de bevolking kom je Timberland schoenen tegen. Van rapper tot president en maar ook bij stijlicoon David Beckham, iedereen is wel eens op de boots gespot. Met een paar stevige Timberland schoenen ben je nooit 'out of fashion'. Sterker nog, hoe ouder, hoe beter!

De roots van Timberland schoenen liggen in New England, die roots zorgen voor de inspiratie waarop het gehele Timberland concern geënt is. Ze maken enkel comfortabele producten die je elke dag, het gehele jaar door met plezier aantrekt. Naast natuurlijk zoveel mogelijk schoenen verkopen is Timberland ook begaan met de medemens en het milieu. Er wordt constant geïnvesteerd in nieuwe technieken om gerecyclede producten op een milieu vriendelijke manier te verwerken in nieuwe producten. Een groot gedeelte van de Timberland zolen worden bijvoorbeeld van oude autobanden gemaakt. Dat levert een schoner milieu en ijzersterke Timberland boots op!

Timberland kinderschoenen

Timberland kinderschoenen zijn ze er al in pocketformaat vanaf (baby)maatje 16. De kinderschoenen zijn identiek aan de volwassen versies, alleen is de leest perfect aangepast aan de specifieke eisen van kindervoetjes. Met Timberland kinderschoenen geef je je kids een prima basis!

Timberland schoenen uit de nieuwste collectie

De originele applicaties zijn duidelijk aanwezig. Voor dames en heren zien we vooral de Classic Premium boots terug in mooie, rijke leersoorten. De variatie zit hem in de hoogte en uitvoering. Voor dames komen de boots van kort met teddy voering tot net onder de knie. De outlet is een buitenkans om aan relatief goedkope Timberlands te komen, maar wees er wel snel bij! De afgeprijsde collectie Timberland bevat populaire items. Al dat moois komt er ook voor de kids.