Klantbeoordeling (9.5/10)
Op werkdagen voor 20:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Bezorgd waar en wanneer je wilt
€ 0,00(0)0

UGG Australia

De nieuwe UGG Australia collectie koop je nu online. De bekende sheepskin gevoerde laarzen, boots, pantoffels, schoenen, sneakers, kinderschoenen en babyslofjes zijn ruim vertegenwoordigd in onze schoenencollectie. Bestel jouw nieuwe UGGs online of kom gezellig langs in één van onze winkels.

UGG Austalia boots zijn onlosmakelijk verbonden aan het heerlijke en luxe materiaal 'sheepskin'. Sheepskin heeft de bijzondere eigenschap dat het heerlijk zacht aanvoelt en de temperatuur van je voeten op pijl houdt. Als het warm is werkt sheepskin verkoelend, als het koud is verwarmd het je voeten juist. Dit buitengewoon comfortabele gevoel en de herkenbare 'eigenwijze' uitstraling van de UGG Australia boots vormen de sleutel van het succes van dit bijzondere en populaire schoenenmerk.

De geschiedenis van UGG Australia

De geschiedenis van UGG Australia begint op de Australische zandstranden van Byron Bay, waar bruikbaarheid van sheepskin voor schoenen voor het eerst werd ontdekt door surfers die tussen het surfen door hun voeten warm wilde houden. De toepassing van schapenvacht bleek, dankzij de warme, vochtregulerende werking een uitkomst en werd een lokaal succes! Toen Brian Smith in 1978 de sheepskin huiden in het Amerikaanse Californië introduceerde legde hij de basis voor wat later het 'luxurious lifestyle' merk UGG Australia zou worden.

UGG Australia: luxe, fashionable en comfortabel!

De Classic boot van UGG Australia, is wereldwijd omarmd door dames, heren en kinderen, dankzij het niet te evenaren comfortabele gevoel! Het motto van UGG 'Feels like nothing else' is daarmee ook absoluut niet overdreven. De laatste jaren blijven de traditionele UGG boots (of in de volksmond 'UGGS') het straatbeeld domineren, maar daarnaast zien we ook een toename in de toepassing van het luxe materiaal in laarzen, schoenen en sneakers die een UGG-wize invulling geven aan de laatste trends op het gebied van fashion. UGG Australia blijft je het comfortabele en vertrouwde pantoffel gevoel geven, maar is helemaal fashionproof! Voor luxe fashion en comfort zijn de schoenen van UGG Australia de uitkomst!

UGG's in de zomer?

Natuurlijk! UGG Australia heeft inmiddels ook een prominente plaats in de zomercollectie. Talloze UGG slippers, UGG sandalen en UGG instappers zorgen ervoor dat je ook in de zomermaanden op UGG's kunt lopen.

UGG Australia schoenen voor dames
UGG Australia schoenen voor heren
UGG Australia kinderschoenen voor meisjes
UGG Australia kinderschoenen voor jongens