Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Van Bommel schoenen

De herenschoenen van de Nederlandse schoenenfabrikant Van Bommel zijn niet weg te denken uit onze webshop en schoenenwinkels. Het bijna drie eeuwen oude merk blinkt uit met zijn nette schoenen en boots voor heren en is bij Koninklijke beschikking Hofleverancier. De tijdloze, stijlvolle herenschoenen staan voor kwaliteit en worden gratis bij je thuisbezorgd.

Met van Bommel weet je wat je in huis haalt

Al sinds 1734 maakt de Brabantse familie van Bommel handgemaakte schoenen voor heren. Met al die jaren ervaring weet Van Bommel precies wat er van een herenschoen vereist wordt. Dit vertaalt zich naar stijlvolle, klassieke schoenen die vakmanschap uitstralen.

De schoenen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn tevens handgemaakt, gemiddeld ondergaan de schoenen zo’n 280 handelingen tijdens het productie proces! Sinds 1952 is Van Bommel bij Koninklijke beschikking Hofleverancier, dit kun je zien als een koninklijke onderscheiding waarvoor alleen bedrijven in aanmerking komen die minstens 100 jaar oud zijn en een buitengewoon goede reputatie hebben.

Let voor de aanschaf wel altijd even goed op de breedte van de leest (G of H), G is hier de normale maat en H is de extra geschikt voor de iets bredere voet. Uiteraard kan onze klantenservice jou ook hierover van alle adviezen voorzien

De nieuwste generatie van Bommel

Inmiddels staat met de broers Reynier, Pepijn en Floris de negende generatie van Bommels aan het roer. Met Floris is het merk buiten de gebaande paden gegaan. De schoenenontwerper (die bekend staat als het enfant terrible van de familie) heeft vrij spel gekregen om zijn eigen schoenenlijn te ontwerpen, dit heeft geresulteerd in onder andere klassieke modellen en sneakers met een gewaagd sausje. Zijn nieuwste herenschoenenlijn vind je hier. Met Floris heeft het merk ook voor het eerst de damesschoenen markt betreden en niet zonder succes, deze damesschoenencollectie vind je hier

Waarom van Bommel bij MooieSchoenen.nl bestellen?

Van Bommel heeft veel ervaring in de schoenenbranche maar dat kan van ons ook gezegd worden. Onze schoenenwinkels in Maarssen (naast Utrecht) zijn al meer dan 80 jaar een begrip in de regio en daar verkopen we al sinds jaar en dag de schoenencollecties van Van Bommel.

Service is voor ons erg belangrijk (we scoren niet voor niets een 9.5 uit 10 op Trustpilot) en daarom zit onze klantenservice klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via email info@mooieschoenen.nl, telefoonnummer 0346-744029 of de Facebook chat. Wanneer jij jouw nieuwe van Bommel herenschoenen op werkdagen voor 16:00 online bestelt, dan worden ze nog dezelfde gratis naar je opgestuurd!

Van Bommel sale

Wanneer wij tussen de fashionseizoenen door ruimte maken voor de nieuwe collectie houden we altijd een een uitverkoop. Tijdens deze saleperiode ruimen wij schoenen op met kortingen die op kunnen lopen tot 50%. Ondanks dat de modellen van Van Bommel tijdloos zijn en meestal niet worden opgeruimd heb je tijdens de sale wel kans om een paar Bommels te scoren met korting.

Het volledige sale overzicht van Bommel vind je hier. Tip: de collecties van Floris van Bommel bevatten veel meer seizoensgebonden schoenen, deze modellen zullen eerder opgeruimd worden en hierdoor heb je meer kans om een paar Floris van Bommel schoenen met korting te vinden. Het complete uitverkoop overzicht van Floris van Bommel vind je hier.