Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 0,00(0)0

Voile Blanche

De nieuwste collectie sneakers en kinderschoenen van het Italiaanse merk Voile Blanche is nu bij ons verkrijgbaar. Loopcomfort en kwaliteit maken de intrigerende sneakers niet goedkoop, maar wie er eenmaal op gelopen heeft is overtuigd.

Voile Blanche is een Italiaan merk met een duidelijke visie. "Men kan geen oceanen ontdekken tenzij hij de moed heeft de kust uit het oog te verliezen", zo luidt de filosofie van Voile Blanche schoenen. Het Italiaanse schoenenmerk vindt dat "out of the box" denken en het voortdurend zoeken naar nieuwe uitdagingen de enige manier is je te blijven onderscheiden. Stijl is geen synoniem voor overdreven, maar voor detail. Door bewust te zijn van trends, te excelleren in vakmanschap en te kiezen voor goede en originele materialen streeft Voile Blance er naar zich te onderscheiden van de massa en schoenen te maken, voor de enige persoon die telt: de persoon die de schoenen draagt! Meer achtergrond informatie vind je op de Voile Blanche website.

Voile Blanche sneakers: hijs de witte zeilen!

Voile Blanche betekend letterlijk: Witte zeilen. Die naam ontleent het aan het smetteloze design en de toepassing van Dacron, een soort licht en ademend polyester dat ook voor zeilen wordt gebruikt. Natuurlijk past de naam ook helemaal bij de eerder genoemde filosofie! De collectie Voile Blanche schoenen bestaat voornamelijk uit sneakers. Allen op een eigen manier sportief en stijlvol, klaar om aan te passen aan jouw look!

Voile Blanche schoenen voor dames, heren en kids

Bij MooieSchoenen.nl hebben wij Voile Blanche schoenen voor het hele gezin! Natuurlijk hebben wij voor dames en heren de mooiste modellen uitgezocht, maar ook de kids kunnen smullen van onze sneakers. We verkopen Voile Blanche kinderschoenen voor jongens en meisjes! Natuurlijk kun je de schoenen ook even in onze winkel komen passen, maar online kopen is net zo makkelijk!

Voile Blanche online kopen

Als je op werkdagen voor 16.00 online bestelt worden de schoenen nog dezelfde dag verzonden, je hebt je nieuwe Voile Blanche schoenen dan meestal de volgende dag al in huis.
Shop Voile Blanche herenschoenen
Shop Voile Blanche damesschoenen
Shop Voile Blanche sneakers